Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zaterdag 2 november 2013

De Wandelkerel - 10 dingen

Tja, ook de Wandelkerel wil wel weten wat ik over hem te vertellen heb. Zeker nadat zijn zusje hartelijk heeft gelachen om de 10 dingen die ik over haar te vertellen had. Dus hieronder de Wandelkerel in 10 dingen.


1. Je vader was en is je grote held. Was omdat hij in alle sporten beter was dan jij. Is omdat hij nooit chagrijnig is, zelfs nu hij je (niet meer) de baas kan met sporten.

2. Je bent de enige 13-jarige die ik ken (en ik ken er veel uit hoofde van mijn beroep) die 90% van de tijd geen idee heeft waar zijn smartphone is.

3. Je bent de grote held van neefje D.

4. Je hebt met hard werken je plek veroverd in C1, jij als 1 van de 2 eerstejaars C's. En jullie hebben er met z'n twaalven een superteam van gemaakt.

5. Je ligt op schema om je doel te bereiken. In klas 3 naar TL. En daar werk je hard voor.

6. Je bent de laatste maand elke dag minimaal 2 dingen kwijtgeraakt. Pffffffff.

7. Je vindt alles ongeveer 5 minuten voor de deadline terug, dus net voordat je op eigen kosten het verlorene moet vervangen...... You, lucky bastard!!!!!

8. Je bent gek op pyamadagen.

9. Je grootste wens is om met je vader een thuiswedstrijd van FC Barcelona te bezoeken. Maar je vindt het geen probleem om te wachten tot je vader zover gerevalideerd is dat dat kan.

10. Je gevoel voor humor begint in familie- en vriendenkring legendarische vormen aan te nemen.

Je bent een Kerel om trots op te zijn.... En dat zijn papa en ik dan ook!!!!


Geen opmerkingen: