Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 27 oktober 2013

De laatste vakantiedag.....

We hadden een heerlijk relaxte vakantie. Er werd uitgeslapen, geknuffeld, gesport, geknutseld, genoten van het mooie weer,  opgeruimd, bijgekletst, nog meer geknuffeld, veel buiten gespeeld door de schatjes en veel gefietst door Manlief en mijzelf.

Vandaag vierden we de laatste vakantiedag door te genieten van elkaar, van de wind die om het huis waaide, de regen die tegen de ruiten kletterde en door nog één dagje te doen waar we zin in hadden.



Dochterlief knutselde met strijkkralen en bakte koekjes en cake.



De Wandelkerel hing snotterend, snuffend, snipverkouden, met waterige oogjes en dikke wallen onder zijn ogen voor de tv. Dat heeft hij nog even afgewisseld met actief Wii-en, maar dat kostte toch wel wat energie, dus schakelde hij snel weer over naar de tv.


Er stond een grote pan (broccoli)soep te pruttelen op het fornuis. En de Wandelkerel belegde zijn favoriet sandwich.


Bestrijk een sneetje casinobruin met mayonaise, beleg deze met kaas en komkommer en bestrijk een tweede sneetje met mayonaise. Leg dit sneetje met de mayo-kant op de komkommer.



Bestrijk de bovenkant van het tweede sneetje met ketchup en beleg met kipfilet en augurk. Bestrijk het derde sneetje met ketchup en leg dit met de ketchupkant op de augurken.



Snij de sandwich schuin door en steek in elke helft een satéprikker.  Eet smakelijk!!!!


Na deze maaltijd verdween de Kerel naar bed. En nu maar hopen dat hij morgen flink is opgeknapt.

Geen opmerkingen: