Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 23 december 2012

52.33 Glitter en Glamour

Twee weken vertelde ik in mijn 52-blog al dat ik de voorbereidingen had gedaan voor een rokje voor dochterlief. Deze week was er ineens spoed bij, want het rokje moest gedragen worden tijdens de musical en eigenlijk moest dinsdag de kleding al mee naar school.

Dochterlief vertelde dat maandagavond en toen heb ik haar gelijk maar gezegd dat de kans groot was, dat dat niet ging lukken. En dat ging inderdaad niet lukken. Maar niet omdat het maken van het rokje zoveel tijd kostte, maar omdat ik voor het afwerken dochterlief nodig had. Tenslotte moet het rokje om haar lijf passen.

En dus deden we dinsdag een pas-sessie, zodat ik dinsdagavond het rokje kon afmaken. En dat is gelukt. Dus woensdagmorgen vertrok een erg blij meisje, met glitterrok richting school.










En als ik me aan de regels had gehouden, had het rokje er heel anders uit gezien, want de glitterkant is eigenlijk de "verkeerde" kant van de stof. Maar bij ons dus lekker niet!!!!

Geen opmerkingen: