Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 16 december 2012

52.32 Voortschrijdend inzicht

Na de workshop appliqueren van een paar weken terug, had ik zin om verder te gaan met de Scandinivian Christmas. Maar de onderdelen van het tweede blok, die ik al had geregen, had ik verkeerd geregen en dus kon ik alles uithalen. En daarna ben ik een avondje bezig geweest om alles opnieuw te rijgen. Nou ja, alles, zo ver ben ik nog niet. Maar ik ben al wel over de helft.

Voor jullie is er weinig aan te zien, maar ik kan je vertellen dat er behoorlijk wat werk in dat rijgen gaat zitten. Zeker als je ondertussen druk met andere quiltende dames aan het kletsen bent.

Hieronder alle losse onderdelen, de meeste geregen.


En hieronder een hoedje van een paddestoel. Eerst de achterkant en dan de voorkant. En let maar eens op hoe mooi en zonder rare hoekjes die voorkant eruit ziet.



En nu de laatste onderdeeltjes rijgen en dan kan ik appliqueren.

Geen opmerkingen: