Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zaterdag 17 november 2012

Zalige zaterdagen

De zaterdagen zijn druk in huize Wandelen en meer... Er wordt gevoetbald, gehockeyd, er worden boodschappen gedaan in de supermarkt en in de "grote" stad. Als het past in het sportschema van de schatjes dan wordt er ook nog gewandeld door Wandelmams en mij en bezoekt manlief het voetbalveld om de prestaties van het eerste of tweede elftal van de plaatselijke voetbalvereniging te aanschouwen.

De zaterdagen zijn dus meer dan vol. En manlief en ik genieten het meest als de combinatie voetbal/hockey-kijken gemaakt kan worden. Helaas zijn is die combinatie zeldzaam, maar we houden elkaar wel op de hoogte van de diverse vorderingen op het veld en in het land.

Maar het mooiste van de zaterdagen is toch wel de avond. Ergens tussen half 5 en 6 uur komen alle gezinsleden weer binnen waaien. Alleen, gepaard en soms per 3. En hoe die avonden er dan verder uitzien....? Het fotoverslag hieronder is samengesteld uit foto's van de afgelopen 3 zaterdagen.













Happy Saturday!!!

Geen opmerkingen: