Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zaterdag 24 maart 2012

Zwarte Dennentocht SWOS, Nieuwleusen

Na alle drukte van gister, was het vandaag tijd voor een wandeling. Wandelmams en ik vertrokken om 8 uur richting Nieuwleusen. De rit en het inschrijven verliepen voorspoedig en om kwart voor 9 vertrokken we voor een tocht van 25 kilometer.

Al snel was duidelijk dat het weer een echte SWOS-tocht was. We werden dwars door een weiland gestuurd.De eerste rust stond al na 4 kilometer gepland en we waren van plan om daar door te lopen, maar het plekje was zo mooi, dat we toch maar even een bakkie dedeb daar.
De tocht ging verder over de hei en door het bos. De zon scheen volop, de temperatuur steeg steeds verder en voor we het doorhadden, waren we op de tweede rust, na 12 kilometer.Na een heerlijk koppie soep liepen we verder. Nog steeds weinig asfalt en veel bos, zonder al te veel mulle zandpaden. (Gelukkig voor Wandelmams!) Ergens middenin het bos stonden nog 2 dames met pakken drinken, alle wandelaars kregen een bekertje. Er werd weer goed voor ons gezorgd.


Vlak voor het eind van de route kwamen we bij een zeer bijzondere tuin. Die overvol stond met.... vanalles.

Na een krappe 24 kilometer waren we weer terug. De eerste warme tocht van het jaar zit er weer op. het was bijna korte broeken weer!!! Zelfs dat had de SWOS goed geregeld!!!

1 opmerking:

Unknown zei

Het wandelvirus genaamd de vierdaagse is al weer flink uitgebroken hier in Nijmegen.
Tijdens de officiele eerste inschrijvingsronde van de Nijmeegse Vierdaagse hebben 26.538 wandelaars ,
een plekje aan de start toegewezen gekregen.

De 2e inschrijfronde heeft maandag 5 maart 00.00u plaatsgevonden.
Wat hiervan de uitkomst hiervan is nog niet via een officieel persbericht vrijgegeven,
maar de limiet is gesteld op 45.000 wandelaars, bij meerdere inschrijvingen zal er een loting
plaatsvinden op 13 april aanstaande

Wij houden u op de hoogte.

De 96e editie van 17 t/m 20 juli in de oudste stad van het land.
Loopt u hem dit jaar ook weer mee?