Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zaterdag 5 november 2011

52.8 en 52.9

Tja, en nu loop ik een week achter met het 52-project. Tenminste hier op mijn blog. In het echie niet, want zowel deze week als vorige week ben ik in de weer geweest. Vorige week had ik zelfs al foto's gemaakt, het ontbrak mij simpelweg aan energie om de computer op te starten. Maar wat ik heb gemaakt?

Het begon met een oude spijkerbroek. Daar knipte ik de pijpen vanaf. Een deel van een pijp gebruikte ik om een bodem te maken.




En daarna vergat ik om foto's te maken. Maar het eindresultaat is een gevoerde schoudertas, met rits en extra vakjes.



Een vakje voor mijn portemonnee bijvoorbeeld.


En voor mijn mobiel.


Omdat ik de pijpen al voor de bodem van de tas en de bodem van de voering had gebruikt, kwam ik stof te kort voor de schouderband. Maar in de kast vond ik nog een restje roze met witte stippen, dus ook dat probleem was daarmee opgelost.


Ik wil nog wat versiering aan de lusjes hangen, maar daar heb ik nog niets leuks voor gevonden. Ondertussen ben ik toch wel tevreden over het (voorlopige) eindresultaat.

Deze week kwam ik niet echt toe aan ingewikkelde dingen, maar gelukkig had ik nog haakwerk liggen. En dus ben ik deze week verder gegaan met het haken met Zpaghetti.




De hoes moet 55x55 cm worden, dus  nog zo'n 15 cm te gaan en dan is er één helft van de kussenhoes af.

Geen opmerkingen: