Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 21 januari 2024

52.438 En klaar.....

Een maandje geleden blogde ik over de strepensjaal waar ik mee bezig was. Toen was de vraag wat ik zou doen, een andere kleur of dezelfde kleur met het risico van kleurverschil. Het werd een andere kleur.






Toen de sjaal zelf af was, wilde ik er graag nog een afwerkrandje omheen maken. Dat kon nog wel eens spannend worden, want ook van het grijze materiaal was niet zoveel over. Het werd dus een simpel randje van vasten.






Uiteindelijk is de sjaal 3.77 meter lang en aan de brede kant 1.20 meter breed. De eerste toer heeft een stokje, de laatste heeft er ruim tweehonderd. Er zijn zes bollen geel, drie bollen rood en zeven bollen grijs doorheen gegaan en het was een project dat zich jaren in de ufo-fase heeft bevonden. Maar al met al ben ik tevreden met het resultaat en zie ik mijzelf deze sjaal/omslagdoek wel dragen. Ook heb ik heb van elke kleur nog een klein restje over of ik daar nog iets mee kan.......


Geen opmerkingen: