Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zaterdag 11 november 2023

52.428 Droomdekendag Zwolle

En twee weken na de Droomdekendag in Almelo was er een Droomdekendag in Zwolle. Samen met Anneke reed ik die kant op. Toen we binnenkwamen was het al een drukte van belang, maar we vonden een prima plekje aan een tafel, waar we al snel gezelschap kregen van andere dames.

Het ochtenddeel besteedde ik aan het doorquilten van de uil. Ik wilde dat de omtrek van de uil ook aan de achterzijde van de quilt zichtbaar zou zijn. Helaas ging dat niet helemaal goed, er ontstond ergens een enorme plooi/vouw en ik moest dus weer gaan uithalen. En zelfs dat uithalen ging niet goed, ik prikte mijzelf met het tornmesje en dat bloedde flink....


Nadat ik voorzien was van een pleister ging ik weer verder met het uithalen van een deel van mijn werk. Altijd waardeloos dat achteruit naaien.

Toen ik klaar was met uithalen was het tijd voor de lunch, Aly had gezorgd voor een flinke pan snert, hè wat lekker.....


Na de lunch was het tijd voor de show-and-tell, er kwamen weer prachtige dekens voorbij. Hieronder een kleine greep uit alles wat voorbij kwam.







 
Na de show-and-tell kon ik weer vooruit gaan naaien, maar om herhaling te voorkomen, streek ik eerst alles nog een keer goed en plaatste ik meer spelden rondom het te naaien deel. Gelukkig hielp dat, het was niet nodig om nog keer uit te halen.
 

Doordat het mis ging vanmorgen lukte het me net niet om de uil helemaal te doen.Dat wordt dus een klusje voor thuis. Als de uil klaar is, zal ik ook nog wat extra stiksels aanbrengen rondom de uil, zodat ook daar alle lagen goed aan elkaar vast zitten. En dan moet de rand er natuurlijk nog omheen. 
 



 
Nog niet klaar dus, maar wel flink opgeschoten vandaag.

Geen opmerkingen: