Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

vrijdag 10 januari 2020

Versleten

Vandaag had ik een controleafspraak bij de podoloog. Dat betekent dat ik mijn steunzolen voor dagelijks gebruik bij me heb ("aan" heb). Daarnaast neem ik ook de wandelzolen en mijn wandelschoenen mee, een algehele check dus.

De wandelzolen kregen een kleine update, maar verder waren ze nog prima. Dat had ik ook wel verwacht, aangezien ik deze in augustus 2019 heb aangeschaft. De wandelschoenen was echter een ander verhaal. De podoloog liet mij de zolen zien en het schaamrood kroop op mijn wangen. Ik liep al op de tussenzool...



Voor ik naar huis ging, ging ik dus eerst op nieuwe wandelschoenen uit. Het lijkt erop dat ik een goed nieuw paar heb gevonden. Komende week maar even op mijn werk uitproberen. En om te laten zien hoe de zool er op de hak uit hoort te zien. Zo zien de zolen van de nieuwe schoenen eruit:



Geen opmerkingen: