Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 12 januari 2020

52.281 Prutsen met ecoline

Een poosje geleden zag ik in de boekhandel een mooi blok aquarelpapier liggen. Ik besloot om dat blok mee te nemen, voor ooit. Dat ooit was deze week. Ik maakte, met ecoline, achtergronden voor het handletteren.



Met een pipetje druppelde ik wat ecoline op een plastic ondergrond. Vervolgens spoot ik er met de plantenspuit water overeen, zodat de druppels ecoline een beetje uitliepen.




Daarna legde ik een vel papier op de uitgelopen druppels en wreef dat een beetje aan. Daarna voorzichtig het papier van het plastic afhalen.



Ik probeerde wat met verschillende kleuren en maakte uiteindelijk zes ondergronden. Nu nog een keer een mooie quote erop zetten.


En welke vind jij de mooiste?

Geen opmerkingen: