Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 24 februari 2019

52.253 Vakantiewerk

De vakantie gebruikte ik om mijn bu-jo verder te versieren. Dat is natuurlijk niet per se het doel van een bu-jo, maar ik vind het wel erg leuk om te doen. Deze keer probeerde ik wat nieuwe dingen uit.

Voor de maand april gebruikte in houten stempels en acrylverf om de boel aan te kleden. Ik begon simpel met één kleurtje op een stempel, maar in de loop van de tijd kreeg ik iets meer lef en stempelde ik met meerdere kleuren.






Voor mei besloot ik om weer met potloden in de weer te gaan. Deze keer lekker simpel, bloemetjes. ik werd er vrolijk van.





En ineens bedacht ik dat er hier in huis ook nog andere stempels moesten liggen, zoals foamstempels, acrylstempels en rubberstempels. Ik ging op zoek en vond wat ik zocht, inclusief stempelkussens. En hiermee ging ik juni te lijf. Dit resultaat vind ik iets minder mooi dan de voorgaande maanden, maar dat mag de pret niet drukken, ik heb wel weer het een en ander geleerd over het stempelen, in de toekomst zal het vast beter gaan.





Nu alleen de maand juli nog in deze editie. En het exemplaar voor volgend schooljaar ligt al klaar, nog helemaal blanco. Ik kan me er nu al op verheugen om die weer te gaan vullen, zeker omdat ik dit jaar al een paar verbeterpunten heb ontdekt.

Geen opmerkingen: