Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

woensdag 2 januari 2019

Smaakt naar meer

Samen met Dochterlief bezocht ik afgelopen zondag de opnames van het programma "Smaakt naar meer". Erg leuk om een keer mee te maken. We gingen heerlijk relaxt met de trein. Dat bleek sowieso een goede keus te zijn, want de Top2000 werd ook nog uitgezonden en het was een gekkenhuis op het parkeerterrein en de weg er naar toe. Overal verkeersregelaars en langzaam rijdend verkeer en wij stapten gewoon uit de trein en liepen over de voetgangersbrug naar het studiocomplex.


We werden ontvangen met koffie/thee en een oliebol, maar niet voordat we een geheimhoudingsverklaring hadden getekend. Gelukkig kregen we alleen informatie die we tot de uitzending van "Smaakt naar meer" geheim moesten houden, daarom kan ik nu met een gerust hart hier iets vertellen over die dag.


Na de oliebol kregen we uitleg en werden we al even opgewarmd. Gelukkig duurde dat even, want ik moest natuurlijk weer naar het toilet en ik was niet de enige, wat een rij. Toen we de studio in gingen zaten de thuisbakkers al op hun plek en we probeerden alvast een blik op de taarten te werpen, maar we konden ze helaas nog niet zo goed zien.

De opnames zijn op zondagmiddag en dan wordt vooraf de aflevering van "Heel Holland bakt" bekeken. Die zagen wij dus eerder dan de rest van Nederland. Het was een leuke aflevering en daarna volgden de opnames van "Smaakt naar meer".

Vooraf mochten er nog wat foto's gemaakt worden en dat deed ik dus ook.





Dochterlief en ik hebben echt een superleuke middag gehad. Deze opnames bijwonen is zeer de moeite waard, zeker als je, zoals Dochterlief, een enorme fan bent van "Heel Holland bakt".

Geen opmerkingen: