Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 20 januari 2019

52.248 Een mislukking en voorpret

Alweer een hele poos geleden haakte ik voor mezelf een kol in de wafelsteek. Van dat materiaal had ik nog wat bolletjes over, omdat ik er in eerste instantie andere plannen mee had. En omdat ik mijn muts niet kan vinden en het koud wordt komende periode, was mijn conclusie dat ik een bijpassende muts bij mijn kol zou haken.

Nou dat is nog geen succes. Ik kom nog niet tot de goede breedte, het haakwerk ziet er slordig uit en ……. nou ja, het is gewoon niks!!!



Nog even goed nadenken over hoe nu verder, gelukkig heb ik nog 4 bolletjes liggen, ik kan dus nog wat experimenteren.

Naast deze mislukking was er voorpret. Na het wandelen bezocht ik samen met Mams de officiële opening van Wat Oars. En daar kocht ik een stapel leuke stofjes bij leuketricotstofjes. Een beetje voor mezelf en een beetje voor Dochterlief. Maar eerst de huidige projecten afmaken. En de buit zie je hieronder.


Geen opmerkingen: