Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

maandag 12 maart 2018

Weekendje weg

Manlief en ik gingen met zijn tweeën een weekendje weg. Zandvoort was de bestemming. We weten dat Manlief zich daar ook alleen prima kan redden in de beschikbare mindervalidehuisjes. Dat geeft mij de ruimte om lekker langs het strand te wandelen. En dat deed ik dan ook.
En terwijl ik langs het strand liep, kreeg Manlief bezoek. Gelukkig was ik net op tijd terug om ook nog een glimp op te vangen van het bezoek.
Het was een heerlijk weekend, waarin we niet veel deden. We maakten regelmatig een wandeling over de boulevard, gingen lekker eten, lazen, puzzelden en vooruit, maakten het Casino onveilig. We brachten hier een middagje door. Helaas waren we niet gelukkig in het spel. Laten we het er dan maar op houden dat we gelukkig zijn in de liefde.


Veel te snel was het weer maandagochtend en moesten we weer naar huis. Toch wel lekker af en toe met zijn tweetjes op pad.

Geen opmerkingen: