Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

maandag 17 april 2017

Onthaasten

De paasdagen waren heerlijk. We hebben heerlijk niets gedaan. Geen verplichtingen, geen afspraken, geen sport, geen werk, alleen elkaar. Twee dagen thuis met en naast elkaar, daar waren we aan toe.

Wat we deden??? Samen brunchen.
Experiment pindakaas maken. Veel werk voor een beetje pindakaas, maar wel erg lekker.Ieder voor zich hangen, genieten, bijkomen.En ook al zijn de schatjes 15 en 16 jaar, toch moesten er paaseitjes verstopt en gezocht worden.


En de laatste die ze vonden was die ene in mijn theebeker. Overigens hadden ze al wel minimaal 20 keer over die beker heen hadden gehangen.

En natuurlijk werd er lekker gegeten.

En er moest ook nog gepakt worden. Morgen gaat Dochterlief op schoolreis, de zogenaamde buitenlandse reis. Wat zal het stil zijn in huis als ons zangvogeltje er niet is.


Al met al waren het heerlijke paasdagen. Wat waren we hier aan toe.

Geen opmerkingen: