Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

maandag 8 juni 2015

Vijftien

Gisteren werd je vijftien.En ik kan hier een heleboel gaan vertellen over jou. Hoe gezellig je bent en hoe grappig je uit de hoek kan komen. Hoe behulpzaam en zorgzaam je bent. En hoe geduldig je bent met kleine neefjes en boze zusjes.

Ook kan ik gaan vertellen hoe goed het gaat op school, met je cijfers en met plannen en organiseren. En dat je hartstikke leuke vrienden hebt. Of juist hoe je altijd alles kwijt bent en hoe je datgene wat je dringend nodig hebt net op tijd terug vindt.

Hoe je oma in de maling neemt of één van je tantes (of je moeder). Dat het je nog steeds niet lukt om met woorden van me te winnen. Tijdens het stoeien moet ik het wel steeds vaker tegen je afleggen, maar van je vader kan je nog niet winnen met armpje drukken.

Maar dat ga ik allemaal niet doen. Ik wil alleen maar zeggen dat ik ongelofelijk TROTS op je ben.

 

Gefeliciteerd Kerel!!!!


Geen opmerkingen: