Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 7 juni 2015

Mijn dag kan niet meer stuk!!!!!

Na een nacht van 12 uur, werd ik vanmorgen net na 7 uur wakker. Manlief lag naast mij, dus hij was ook naar bed gegaan, ik kon mij daar vaag nog iets van herinneren, maar daar hield het ook mee op. Ik bleef nog even liggen, maar om half 8 was ik er klaar mee. Tijd om op te staan.

En toen zag ik het. Een briefje op mijn nachtkastje. Na het lezen had ik tranen in mijn ogen en een lach om mijn mond. Mijn dag is nu al goed!!!!





Geen opmerkingen: