Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

maandag 23 maart 2015

52.115 Nog meer Cameo

Op 16 maart ging ik met Wandelmams en Zusjelief 2 naar Druma in Tilburg voor de beginnerscursus Silhouette Cameo. Eenmaal daar bleek dat we al best wel veel wisten, maar we deden ook erg leuke ideeën op. Het zelf maken van stickers en het etsen van glas bijvoorbeeld. En om dan thuis ook los te kunnen, nam ik een potje etspasta mee. En die kon ik dit weekend al direct gebruiken.

De Wandelkerel was uitgenodigd bij één van zijn vrienden om diens verjaardag te vieren. (Dat was ook de reden dat hij niet mee ging wandelen in Dwingeloo.) En jongens van die leeftijd willen geld voor hun verjaardag, maar dan vind ik het leuk, en mijn kinderen ondertussen ook, om er toch iets persoonlijks bij te doen. En dat was dus een mooie gelegenheid om de etspasta uit te proberen.

In overleg met de Wandelkerel zou een limonadeglas worden geëtst met een zeilboot en de naam van de jongeman. En dat etsen is simpel en leuk om te doen.

Vinyl snijden en op het glas plakken. Vooral de randjes goed vast wrijven.


Oppervlakte insmeren met etspasta.

Etspasta een minuut of 5 laten inwerken en vervolgens afwassen. 

En tadaaa, een snel, simpel, maar vooral persoonlijk cadeau.

Geen opmerkingen: