Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zaterdag 26 februari 2011

Feestje 2

De zaterdag wilden we vroeg naar het park. Wij als hotelgasten mochten tenslotte eerder dan de dagjesmensen het park op, dus daar wilden we wel gebruik van maken. Helaas mislukte dit jammerlijk. We kregen de deur van het huisje niet dicht.

Uiteindelijk lukte het wel, maar dit leverde zoveel oponthoud op, dat we pas om 10.00 uur op de parkeerplaats stonden. We besloten om eerst maar eens een nieuwe poging te doen bij de mijnwerkers en dat lukte.

Het wandelmannetje leek het spookhuis wel wat, maar dochterlief zag dat niet zitten, dus gingen we eerst een andere kant op. We kwamen terecht bij de "Pirates of the Caribean" waar de wachtrij slecht 10 minuten betrof.
 




Dochterlief vond het niks, maar het wandelmannetje was razend enthousiast. Bij Indiana Jones kwam alles weer goed, want daar genoot iedereen van.

Vervolgens besloten we naar de studio's te gaan. Als eerste kwamen we daar Minnie Mouse tegen. Dochterlief wilde met haar op de foto en papa was zo goed om dan maar een handtekeningenboekje en een pen aan te schaffen voor haar. Dochterlief glom van oor tot oor en vol goede moed gingen we op weg naar de volgende attractie.


Armageddon, een reis met een raket. Dochterlief vond de inslag van de meteoriet niet leuk, het vuur te heet en de spetters te koud en het was nog donker ook. (Had ik al gezegd dat ze niet zo gek is op donker???)

Aan de andere kant is ze wel gek op snelheid, over de kop gaan en spektakel, dus de Arrow Smith Rollercoaster viel enorm in de smaak. Ook hier in de rij werden we getroffen door een technische storing, aan alle kanten liepen mensen weg, maar wij konden nergens tussendoor en bleven dus maar even staan. Dit werd beloond want binnen twee minuten was de storing verholpen en de rij gehalveerd. We stonden ineens bijna vooraan!!!! Bij het verlaten van de studio's troffen we Pluto ook nog, dus handtekening nummer twee was binnen.

Omdat we nog boodschappen moesten doen, gingen we niet al te laat weg. Net naast EuroDisney zit een winkelcentrum waar dachten even boodschappen te kunnen doen. Nou dat even kun je weglaten. Wat een enorm winkelcentrum. Met enorm veel winkels en een nog enormere supermarkt. Voor je daar gevonden hebt wat je zoekt........ En zoveel hadden we niet nodig. Wat te eten voor de zaterdag- en zondagavond en de drankvoorraad aanvullen. Daar hebben we dus zeker drie kwartier overgedaan om dat te vinden. Dochterlief en wandelmannetje waren het sp..gzat en zijn ergens gaan zitten met de mededeling dat we ze maar moesten ophalen als we alles hadden.

Om een uur of 6 waren we weer in ons huisje. Daar hebben we iets gedronken, een spelletje gespeeld, gelezen, tv gekeken en gegeten. Dochterlief ging erg vroeg naar bed, het wandelmannetje iets later en wij vlak daarna. Morgen toch maar proberen om echt op tijd weg te gaan.

Geen opmerkingen: