Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

maandag 14 februari 2011

Echte liefde!!!!!!

Het begon al op nieuwjaarsdag. "Mam, wanneer is het Valentijnsdag? En hoeveel weken is dat nog?" Tja, je zal maar verliefd zijn. En niet zomaar verliefd, maar een serieus beantwoorde liefde, al vanaf groep 3.

Het Wandelmannetje heeft al lange tijd verkering met K. Het leukste meisje van de klas natuurlijk. En ja, dan kun je Valentijnsdag niet overslaan. Zijn zakgeld werd wekelijks geteld. Er werd gerekend, nog zoveel weken, dan heb ik zoveel geld, dus dan kan ik ...............

En toen was mama jarig en zij kreeg een flitser voor haar fototoestel. En bij de fotowinkel stond een prachtige lijst. Glas met in rood gedrukte hartjes erop. "Pap, heb ik hier genoeg geld voor?" Tja, dat wist pap ook niet, maar de lijst werd gekocht door pap. Thuis bleek het zakgeld niet helemaal voldoende, maar ook pap kan tegen zoveel liefde niet op en sponsorde met veel plezier de aanschaf van deze speciale lijst. Toen kon mam natuurlijk niet achter blijven. Dus werd er een foto gemaakt van het Wandelmannetje, zodat deze in de lijst gedaan kon worden.

Ook zusjelief deed een bijdrage, want ondanks de bijdrage van pap, bleef er niet voldoende zakgeld over voor bloemen. Maar zusjelief is een ster in knutselen, dus ook de bloemen werden geregeld. Daarnaast werd er nog een schilderij gemaakt, dus een waar liefdespakket ging er mee naar school.



Keurig verpakt in het mooiste papier gingen de cadeautjes in een tasje en zonder schroom nam hij dit mee naar school. Op school gekomen heeft hij het tasje naar binnen gebracht en op de tafel van K. gezet.

's Middags kwam het Wandelmannetje stralend uit school. Ten eerste was K. mega-blij met haar cadeaus. Ten tweede was de rest van de klas zeer enthousiast over het initiatief en ten derde was er een cadeau van K. Zelfgebakken hartjescake, met een kaart!!!!!
Dit alles supermooi verpakt in folie met lintjes. "En ook nog hartjesversiering op de cake, mam!!!!!"


En hoe de cake smaakte???? "Nou mam, ik proef dat er liefde in zit!!!!"

Geen opmerkingen: