Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

maandag 10 april 2023

Heerlijk Pasen

Heerlijk zo'n lang weekend, zeker omdat dan allebei de schatjes naar hun ouderlijk huis komen, omdat er dan voldoende tijd is, buiten alle verplichtingen (werk en sport) om. 

Manlief en ik verstopten eitjes toen de schatjes even boven waren en de een was razend enthousiast en liet dat overduidelijk blijken, de ander was ook razend enthousiast, maar was wat minder uitbundig. Maar beiden gingen vol enthousiasme op zoek. Ook schakelde Dochterlief hulptroepen in...







We kletsten bij, aten wat lekkers en we eindigden de dag met een spelletje. Een, voor ons, nieuw spel, genaamd Hitster. Wij speelden de eenvoudigste versie, maar die was al ontzettend leuk. We zongen luidkeels (vals) mee, gokten goed en gokten verkeerd, verbaasden ons over hoe ver we er af en toe naast zaten en hadden vooral heel veel lol.







Tweede Paasdag maakte ik gebruik van het feit dat ze schatjes thuis waren en wist ik ze zo ver te krijgen dat ze mij even hielpen in de tuin. Fijn dat ze dat deden.






Na de tuin was er tijd voor een uitgebreide lunch en na een gezellige middag moesten de schatjes weer op de trein richting het noorden.

Geen opmerkingen: