Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 10 december 2017

52.221 Net op tijd

Ik was toe aan een nieuwe sjaal. En gezien de weersverwachtingen is die precies op tijd af. Ik haakte hem in de Blanket Stitch. Een steek die je heerlijk op de automatische piloot kunt haken. En omdat ik altijd heel zen wordt van de automatische piloot haken, is dat in deze tijd van het jaar helemaal een goede steek. Ik haakte 3 bollen Colour Crafter in de kleur Eindhoven helemaal op. Ik sla een sjaal namelijk altijd dubbel en dan heb je veel lengte nodig.
Ik ben blij met het resultaat!!!!

Geen opmerkingen: