Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 26 maart 2017

Wandelfestival Taribush, Dwingeloo

Later dan gepland, vanwege een Wandelkerel met opstartproblemen, vertrokken we met zijn drieën richting Dwingeloo. Toen we daar aankwamen zaten de Sjeik, Liana, Hilly en Piet al op ons te wachten. Gelukkig waren we nog vroeg genoeg om een bakkie te kunnen doen voor vertrek. Na een bezoek aan de toiletten, de leukste van heel Nederland, gingen we op pad. We kregen de route op een kaart mee en natuurlijk was er gepijld.


Helaas liet het zonnetje het nog afweten, maar de temperatuur was wel aangenaam. We liepen heerlijk door het bos, in wisselende samenstelling. Dan even bijpraten met de één, dan even later weer met de ander. Ik liep het eerste stuk op met de Wandelkerel. Hij was een dag eerder naar Comic Con geweest met een aantal vrienden en hij was laat thuis en moe, dus hij had nog niet zoveel verteld. En die verhalen kwamen nu. Heerlijk om te horen hoe hij genoten had van die dag.

Op de kaart stonden letters en die letters corresponderen met punten onderweg. En die punten onderweg hielden de fotografen lekker bezig.Na een krappe twee uur lopen, kwamen we voor de eerste keer bij camping Torentjeshoek. Tijd voor een bakkie en een broodje. Hilly en Piet hielden het vandaag bij 20 km, de rest ging voor de 30 km. Dat betekende dat de wegen na de rust uiteen gingen, maar niet voordat er een sokkenfoto was gemaakt.Met zijn vijven vervolgden we onze route voor een rondje van 10 km. Even dachten we de weg kwijt te zijn, maar dat viel gelukkig mee. Gewoon het fietspad vervolgen en toen kwamen we weer pijlen tegen. Na 10 km waren we terug bij de Torentjeshoek, waar we weer een bakkie en een broodje deden.

En na een aangenaam verpozen, gingen we weer naar buiten. En daar scheen eindelijk de zon. Op naar de laatste 10 km.
En daar was het eindpunt. Tijd voor soep en een praatje achteraf. Het was weer een heerlijke wandeldag.Geen opmerkingen: