Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

donderdag 9 februari 2017

Een prachtcadeau!!!

En toen was ik zelf jarig. En dat vind ik nog steeds leuk, jarig zijn. Ik kan niet begrijpen dat er mensen zijn die niet jarig willen zijn. Ok, ik ben niet meer jong, zodra de 4 vooraan komt te staan bij je leeftijd, is dat wel voorbij, maar ik ben simpelweg blij met elk jaar dat erbij komt. Er zijn genoeg mensen die voortijdig het leven laten en ik ben gewoon weer een jaar verder. Daarnaast vind ik het ook gewoon leuk om cadeautjes te krijgen.

En dus keek ik vol verwachting uit naar mijn verjaardag. Van Manlief kreeg ik 's ochtends gelijk een cadeau. We gaan samen een keer naar het casino. Lekker met zijn tweetjes een avondje uit. De schatjes lieten mij weten dat ik 's avonds een cadeau van hen zou krijgen.

We zaten gezellig aan de borrel met familie en vrienden toen de schatjes om stilte vroegen. De Wandelkerel deed het woord. Hij maakte er weer een mooi verhaal van, maar waar het op neer kwam is dat ze weten dat ze regelmatig lang wachten of vergeten om iets te doen wat ik ze gevraagd heb. Soms is het iets simpels, soms iets groters, maar eigenlijk altijd is het voor mij ergerlijk. En daar hebben ze briljant op ingespeeld.

Ik heb namelijk een waardebon gekregen, die recht geeft op hun onmiddellijke inzet als ik iets vraag.
Dit zijn toch de mooiste cadeaus!!!

Geen opmerkingen: