Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 26 februari 2017

52.198 Lekker warm

Ik haakte de afgelopen weken vrolijk verder aan mijn wafelsteek-kol. Net zo lang tot de lap groot genoeg was om dubbel geslagen om te kunnen doen.


En om een kol te krijgen, moest ik de korte uiteinden aan elkaar zetten. Dat ging niet helemaal vlekkeloos, de ruitjes moeten tenslotte wel recht tegenover elkaar komen. Ik haalde dus af en toe een stukje uit om het gewenste resultaat te bereiken.


Voor de stevigheid haakte ik een randje halve vasten over de naad en na het afhechten van de laatste draadjes was ik tevreden.En mijn model ook!!!!!Ehhh, krijg ik hem nog terug, Dochterlief????

Geen opmerkingen: