Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

dinsdag 31 januari 2017

We mogen weer!!!!!

De inschrijving voor de Nijmeegse Vierdaagse is deze week gestart. En dan krijgen Wandelmams, de Wandelkerel en ik de kriebels. Voor mij was het dit jaar nog wel even spannend, want het Noorden heeft officieel nog geen vakantie. Maar gelukkig is mijn afdelingsleider welwillend en heb ik verlof gekregen om de N4D te lopen. Er zitten wel een paar voorwaarden aan, onder andere dat ik de maandag wel aanwezig moet zijn voor de rapportvergaderingen, maar aan die voorwaarden voldoe ik met plezier. En dus kan ik de derde dinsdag in juli starten en haal ik hopelijk mijn Gouden Kruis binnen.

Maar dan moeten we wel inschrijven. En dat is gebeurd.
Mijn inschrijving.

De inschrijving van de Wandelkerel!!!

Ja, jullie zien het goed, de Wandelkerel gaat voor de 50 km. Hij liever dan ik!!!!!!

Geen opmerkingen: