Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 8 januari 2017

52.191 Krijtborden

Tja, Dochterlief en ik zijn overstag. Handlettering is leuk. Heel leuk!!! En dan heb je iets nodig om je op uit te leven. Natuurlijk is oefenen op papier hartstikke leuk, maar we willen toch iets meer af en toe.

En natuurlijk is het ook erg leuk om Handlettering te gebruiken voor cadeautjes. En daarom togen we naar de bouwmarkt en daarna werd er gewerkt.

De plaat MDF hebben we in de bouwmarkt op maat laten zagen.
Thuis hebben we alle plaatjes in de grondverf gezet. 

Daarna twee lagen schoolbordverf. 

En voilà, een hele stapel krijtborden.

Volgens een vriendin van Dochterlief is dit hobby 883 van ons. Klopt wel ongeveer, maar hobby's kun je er nooit genoeg van hebben. Er is maar één probleem: TIJD!!!!!

Geen opmerkingen: