Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

dinsdag 9 september 2014

Smile

Nadat de tanden van Dochterlief een jaar lang op weg zijn geholpen naar de juiste stand door een aktivator, was het gisteren tijd voor een volgende stap. De blokjesbeugel..... Aan de ene kant keek ze er naar uit, ze wil tenslotte een mooi gebit, aan de andere kant zag ze er tegenop, omdat ze van haar broer al had gehoord dat dit niet altijd prettig is. Maar redelijk ontspannen ging ze op de stoel liggen, nadat er een foto was gemaakt van haar gebit. We willen natuurlijk wel zien wat die beugel gaat doen de komende tijd.


Het plaatsen van de beugel duurde lang, zeker als je de hele tijd stil moet liggen. Maar Dochterlief onderging alles redelijk relaxt.





De rest van de dag deden haar tanden erg zeer en ook vandaag was het nog niet helemaal top. Ze nam een bak yoghurt mee naar school, sneed de komkommer in heel kleine stukjes en zorgde voor veel vocht. Vanavond heeft ze weer normaal met ons meegegeten, dus het ergste leed is geleden. Voorlopig.......


Geen opmerkingen: