Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zaterdag 6 september 2014

Het seizoen is weer begonnen

Het eerste weekend van september betekent dat de tijd van sport op zaterdag weer is aangebroken. En zo gebeurde het dat de Wandelkerel vanmorgen tegen kwart voor 10 het huis verliet, op weg naar de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen.




Manlief werd even later opgehaald door de vader van een teamgenoot van de Wandelkerel om naar het voetbalveld te gaan en enkele tellen later verlieten ook Dochterlief en ik het huis, op weg naar het hockeyveld.



Om half 3 waren we allemaal weer thuis. Helaas zonder punten, want beide teams verloren, maar het sportseizoen is weer begonnen.

Naast het sportseizoen is ook het televisieseizoen weer begonnen. En daarom zaten we om 6 uur voor de tv voor de herhaling van The Voice. Op vrijdagavond kijken we Flikken Maastricht. De eindtijd van dit programma past beter bij de bedtijd van op zaterdag sportende kinderen wat ons betreft. Na The Voice schakelden we naadloos over naar Holland 's got Talent. en zo zal ons zaterdagprogramma er de komende tijd wel uit blijven zien.



Maar het leukste aan dit seizoen vind ik toch altijd dat het weer tijd is voor kaarsjes. Het kan weer nu het 's avonds alweer vroeg(er) donker wordt. En daarom hou ik van dit seizoen.....



Gelukkig het seizoen is weer begonnen!!!!!!

Geen opmerkingen: