Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 18 mei 2014

52.92 Een bruiloft

Het tipje van de sluier van vorige week was ook een kleine hint, want ik heb ringenkussentjes gemaakt. Wel met een beetje hulp Wandelmams, want zij heeft het borduurwerk gedaan.

De ringen moesten gegeven worden een 3-jarige en een 1-jarige, dus de kussentjes moesten niet te groot en de ringen moesten er aan vast kunnen. Ook wilde ik het bruidspaar de mogelijkheid geven om de kussentjes later op te hangen. Het was even puzzelen, maar het is gelukt.
Geen opmerkingen: