Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 22 september 2013

52.64 Nog even doorzetten.....

Nu de landelijke droomdekendag weer snel naderbij komt, zijn Dochterlief en ik druk bezig om onze dekens af te maken. We willen ze namelijk graag inleveren tijdens deze dag, zodat er weer twee kinderen extra blij gemaakt kunnen worden.

Ik had mijn top af en moet er dus nog een quilt van maken. In de kast vond ik twee stukken donkerblauwe fleece, die wel lang genoeg maar niet breed genoeg waren, dus heb ik ze aan elkaar gezet.


Omdat fleece al vrij warm is, heb ik besloten om er geen tussenvulling tussen te doen, omdat ik bang ben dat de deken anders te warm wordt. Daarna de top gestreken, keurig op de fleece gelegd en doorgeregen. En nu ben ik dus zo ver dat ik kan gaan beginnen met doorstikken.



Het ging allemaal wat minder snel, omdat Dochterlief af en toe om hulp vroeg. Eigenlijk heeft ze geen zin meer om deze top af te maken, ze wil verder met een andere quilt. Maar dat mag pas als ze deze top af heeft. En dus zocht ze af en toe een excuus om niet te verder te gaan. Maar ze zette door en maakte de top af. En die showde ze uiteindelijk vol opluchting. Aan mij nu de taak om ook deze nog door te quilten.




Geen opmerkingen: