Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

woensdag 20 februari 2013

52.41 Een stapje verder

En toen schoot ik vol in de vakantiemodus. Dus (bijna) niets moet, lekker uitslapen, rustig opstarten en vooral tijd voor elkaar. En daardoor vergat ik afgelopen weekend om een 52 te plaatsen. En dat was niet omdat ik niets had uitgevoerd. Integendeel. Ik was naast de dagelijkse werkzaamheden redelijk fanatiek geweest, door aan één van de patronen die ik de week daarvoor had uitgeraderd verder te werken. En dat viel niet mee. Want na het knippen zag de tafel eruit alsof het binnen flink gesneeuwd had.



Dochterlief wilde namelijk graag een "bont"vestje. Na overleg werd het overigens een bodywarmer met capuchon. Wel een gevoerd exemplaar, dus even goed nadenken over hoe in elkaar te zetten.



En die capuchon zit ondertussen in elkaar. Nu de rest nog. En dat heeft haast, want morgen wil ze haar nieuwe out-fit aan. Werk aan de winkel dus.

Geen opmerkingen: