Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 15 januari 2012

Sfeer

Dochterlief vindt de ziekenhuiskamer van haar vader maar een saai en stom vertrek. Allereerst hangt het bord waar de kaarten en tekeningen opgeprikt worden aan het hoofdeind van manlief, dus hij kan ze niet zien.

Ten tweede zijn alle muren wit en is het beddengoed ook saai. De dekens hebben nog wel een kleurtje, maar volgens haar zijn ze niet kleurig genoeg. Nu kan ik me wel voorstellen dat zij dat vindt, want ze zijn lichtgeel of lichtblauw.

Manlief kijkt nog wel tegen een whiteboard aan en daar tekent ze dus iedere keer als ze bij haar vader is iets nieuws op, zodat hij nog iets heeft om naar te kijken. Het is alleen wel jammer dat er alleen een zwarte stift bij het bord zit.

Dus vond ze het tijd worden om nu eens echt iets te doen om de sfeer te verhogen. En dus sloeg ze aan het knutselen. Ik werd erbij geroepen, want er moest ook nog een plaatje geprint worden. Samen zochten we een goede afbeelding en vol enthousiasme ging ze verder. En wat er nu op de kamer van manlief staat om de sfeer te verhogen?

Een Open Haard natuurlijk!!!!!!

1 opmerking:

Anoniem zei

Pas goed op je zelf.
Sterkte
Liana