Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 31 maart 2024

52.448 Proefblok

Na het afronden van de strepensjaal had ik geen haakwerk meer liggen. Nu heb ik wel zin om weer te haken, maar ik heb op dit moment helemaal geen zin om een groot project op te pakken. Of groot, ik heb wat tussendoelen nodig. En zo kwam ik op het idee om een droomdeken te gaan haken, maar dan wel in stukjes. Ik ga dus een blokkendeken maken. In december bestelde ik al een keer roze en witte bollen voor dit doel, ik had alleen nog geen inspiratie. Nu ging ik actief zoeken en vond ik een leuk blok om te haken.





Het is de bedoeling om de roze blokken een hartjespatroon te geven en de witte blokken zonder patroon te haken. Het zal wel even duren voor de hele deken af is, maar ik heb wel ontdekt dat het mogelijk is om een zo'n blok op een avond te haken en dat geeft toch een lekker gevoel, op een avond een blok afronden.

Geen opmerkingen: