Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 26 februari 2023

52.402 Mozaïekhart

Op de KreaDoe maakten Mams, Dochterlief en ik een mozaïekhart. We moesten dat hart alleen nog even voegen de volgende dag als de lijm van de steentjes droog was. Nou, de lijm was de volgende dag wel droog, maar het voegen mislukte. Tot nu toe dan, want ik vond het na een maand of drie tocg wel tijd worden om dat in orde te maken.


De beschrijving was heel duidelijk, dus daar redde ik mij prima mee. En stiekem vond ik het kliederen met voegsel ook wel leuk....








Ook nu moest ik een dag wachten voor ik de steentjes weer glimmend mocht poetsen, maar nu deed ik dat ook daadwerkelijk de volgende dag en niet drie maanden later.



Dat ziet er toch heel anders uit dan de ongevoegde versie.


Geen opmerkingen: