Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

donderdag 23 februari 2023

After Party (chocola)

Op mijn verjaardag kreeg ik van mijn familie een VIP-ticket met zeer vage omschrijvingen. Ik ging ervanuit dat ik daar vanzelf wel wat van zou horen, dus toen Dochterlief vroeg of ik met haar naar Aladdin wilde, zei ik vol enthousiasme en zonder achterdocht ja. 
 
 
Die achterdocht kwam een klein beetje toen ik voorstelde om na afloop een hotelletje te pakken in Scheveningen en het maar niet lukte om daar met Dochterlief een concrete afspraak over te maken. Diezelfde achterdocht nam enorme porties aan toen ik aan Dochterlief vroeg hoe laat we weg moesten en zij een tijdstip aangaf dat simpelweg onmogelijk was. Toen kwam het hoge woord eruit, we gingen niet naar Aladdin, maar ergens anders naartoe en wat dat was, dat was een verrassing. Het enige dat ik te horen kreeg was het tijdstip van vertrek en het feit dat Dochterlief zou rijden. Nou, dat dus....

Vanavond was het zover en volledig blanco stapte ik bij Dochterlief in de auto. We reden naar Sjocolade en nog steeds was ik redelijk blanco want ik herkende de auto van Mams, die op de parkeerplaats stond, niet. Eenmaal binnen bleek niet alleen Mams daar al te zijn, maar ook mijn zusjes, mijn schoonzus en haar dochters/mijn nichtjes (schoonzus 2 was helaas ziek) en mijn oudste 'dinnetje. Ik kreeg een chocolade-workshop en de rest deed voor de gezelligheid mee. En omdat al deze mensen ook op het feest ter ere van mijn vijftigste verjaardag waren, werd het een soort after party.







 
Over de groepsfoto zullen we het verder maar niet hebben.....
 





 
Het was een reuzegezellige avond, met veel chocola om te eten een nog meer chocola om mee te nemen. een natuurlijk brachten we ook een schaaltje chocola bij de zieke.
 

Geen opmerkingen: