Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 7 januari 2018

52.225 Een nieuw project

Jaren gelden maakte ik voor Manlief en deken. Deze deken is zo intensief gebruikt, dat er her en der op de naden scheuren ontstaan. Tijd dus voor een nieuwe deken. En omdat ik denk dat het zomaar eens heel snel kan gaan met de oude deken, maak ik van de nieuwe deken een snel project. En dat is een haakproject, in dezelfde kleuren van de eerder gehaakte deken. Maar nu wel de snelle versie. Dus voor elke baan gewoon een bolletje ophaken in de Blanket Stitch. Het begin is er, nu maar hopen dat Manlief het nog even weet uit te zingen met zijn huidige deken.
Geen opmerkingen: