Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zaterdag 11 november 2017

1e tocht Winterkwartet TIGO, Darp

Na weken van niet wandelen, ging ik vandaag samen met Wandelmams, weer eens aan de wandel. Om kwart over 8 stond Wandelmams bij mij voor de deur om af te reizen naar Darp. Dat is voor ons bijna een thuiswedstrijd en we waren dan ook met een kwartier ter plaatse. Nog even de auto parkeren en dan naar het Baken om ons in te schrijven.

Het was al een drukte van belang en terwijl mams de inschrijving deed, zorgde ik voor een bakkie. We gingen aan een tafel zitten en zagen diverse wandelvrienden binnen komen. Zij kozen allemaal voor een kortere afstand dan wij en daarom vertrokken Mams en ik met zijn tweetjes voor de 25 km van vandaag.
































Het was volop genieten van de herfst en de prachtige omgeving!!!

Geen opmerkingen: