Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 1 november 2015

52.146 Kreadoe

Een heerlijk dagje uit vandaag. Samen met Wandelmams, Dochterlief en vriendin E, vertrokken we naar Utrecht voor een dagje Kreadoe. De laatste drie kilometer duurden bijna nog langer dan de rest van de rit, maar zonder brokken bereikten we de Kreadoe.

Vooraf hadden we de lijst met workshops al bekeken en ons eerste doel was inschrijven voor de meest gewenste workshops. Vervolgens maakten we een rondje langs onze haakhelden Christel Krukkert en Dendennis.


 
Daarna scheidden de wegen van de jonkies zich van de oudjes. We maakten een afspraak om op tijd X op plaats Y te zijn. Maar afwijken mocht, lang leve de mobiele telefoon. De jonkies gingen voor een workshop mixed-media. Oftewel allerlei materialen door elkaar gebruiken.








Mams en ik lieten ze met een gerust hart achter. Nu hadden wij de tijd om lekker te struinen. Dat is wat wij het liefste doen. Kijken, kijken, kletsen, af en toe wat kopen en vooral inspiratie opdoen.









Na een paar uur kwamen de wegen van de jonkies en oudjes weer samen voor een workshop Zentangle. Deze workshop was vooral (sourtout) gewenst door de Jonkies, maar Mams en ik sloten ons met veel plezier aan.


 

Deze workshop duurde voor ons veel te kort. We willen meer Zentangle. Dat wordt zoeken naar informatie en materialen. Helaas gaat dat op de Kreadoe niet meer lukken, de beurs loopt op zijn eind. Via onze grote vriend met de M rijden we weer terug naar Drenthe.

Volgend jaar willen we alle dagen naar de Kreadoe. Iemand die ons kan voorzien van een goed alibi????

Geen opmerkingen: