Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 23 augustus 2015

Stukje fietsen

Afgelopen jaren is Manlief achteruit gegaan. Daar hebben we ons redelijk doorheen geslagen, maar ik miste het enorm dat we niet meer konden fietsen. 's Avonds na het eten even een blokje om met zijn tweeën. Of met zijn vieren ergens een ijsje gaan eten. We pasten er een mouw aan, maar toch. Ik had het woord scootmobiel al eens subtiel laten vallen, maar daar reageerde Manlief zeer allergisch op.

Maar we zijn nu een jaar verder en toen ik het woord scootmobiel nog eens liet vallen, zag Manlief de voordelen van dit vervoer. En zo gingen we vanmorgen voor het eerst sinds anderhalf/twee jaar weer met zijn vieren een stukje "fietsen".




We hopen op een mooie nazomer!!!!

Geen opmerkingen: