Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

vrijdag 7 augustus 2015

Girlpower

Gisteravond ging ik naar boven om mijn mooie meisje nog even lekker onder te stoppen voor het slapen gaan. Ondanks/Dankzij haar 13 jaar vindt ze dat nog steeds erg gezellig. En ik ook!!!! Omdat ze een tweepersoonsbed heeft, kruip ik meestal nog even naast haar en dan nemen we de dag, de week, het leven nog eens door.

Gisteravond was het al ruim na elven en was ze gewoon erg moe, dus deze keer een snelle kus en een aai over haar bol. Tenminste dat was de planning. Ik zette mijn knie op de rand van het matras en krak, krrr, krrrggg en haar matras hing scheef. De balk waarop de lattenbodem rust knapte en kwam los van de ombouw. Natuurlijk was dat mijn schuld, ik ging tenslotte op het bed zitten. Het had absoluut niets te maken met al het eerdere gespring en gestuiter van Dochterlief op haar bed.

Feit was wel dat ze zo niet in haar bed kon slapen. Dus een matras op de grond bood uitkomst, al wist Dochterlief mij direct al te vertellen dat dit haar dus haar goed nachtrust zou kosten, want op dit matras sliep ze "altijd" slecht. Ja, ze had al 2 keer eerder op dit matras  geslapen en altijd in het gezelschap van een horde vriendinnen. Dus waar zou dat nu aan liggen...

Maar goed, vandaag moest dat bed gerepareerd worden. Dus naar de bouwmarkt voor een nieuwe balk en goede schroeven. En alles goed en wel, maar Dochterlief moest mij helpen. Nu scheelt het dat ze dat erg leuk vindt.

En hoewel ik het zelf sneller kan, liet ik haar zoveel mogelijk zelf doen. Een handige meid is op haar toekomst voorbereid, tenslotte. Dus balk op maat zagen.




Vervolgens de balk vastzetten aan het bed.




En daarna alle latten weer goed vastzetten....



Vervolgens moesten we de Wandelkerel van haar matras schoppen, hij lag prinsheerlijk te relaxen. En toen het matras weer op zijn plaats lag, testte Dochterlief of haar bed weer goed lag.


Ze kwam tot de conclusie dat ze nu een stuk horizontaler lag dan gister. Missie geslaagd!!! Bed gemaakt met echte GIRLPOWER!!!!

Geen opmerkingen: