Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zaterdag 6 oktober 2012

Trunkshow Supergoof Hijum

Wandelmams en ik hebben vanmiddag een erg inspirerende middag beleefd. We zijn naar de trunkshow van Supergoof geweest. Supergoof is in quiltland een bekende blogster en ze maakt prachtige quilts. Dus lieten mams en ik de kans niet lopen om daar een keer heen te gaan.

Het leverde nog wel wat stress op, want Wandelmams was nog herstellende van de griep en ik moest nog een paar ritjes als taxichauffeur fungeren voor de sportende schatjes, maar het lukte allemaal. En net op tijd waren we in Hijum.

De zaal zat vol dames toen Supergoof zelf ten tonele verscheen. Ze hing één van haar quilts over een rek en vertelde erover. Soms humoristisch, soms met een traan, maar altijd met liefde. Het was geweldig om deze middag mee te maken. En geweldig om te ervaren hoe Supergoof zich kwetsbaar op durfde te stellen voor een zaal met wildvreemde dames.

Na afloop shopten we nog even bij de aanwezige quiltwinkeltjes en vol inspiratie en enthousiasme stapten Wandelmams en ik weer in de auto.

Ik heb enorm veel foto's gemaakt, maar aangezien het hier andermans werk betreft, hou ik die voor mezelf. Mochten jullie willen weten hoe Supergoof de middag zelf ervaren heeft, klik dan hier. Dan lees je het verslag van haarzelf. En dan kun je gelijk zelf verder kijken op haar blog om al dat prachtigs te bewonderen. Doe dit alleen wel als je echt de tijd hebt, want je bent niet zomaar uitgekeken bij Supergoof.

Geen opmerkingen: