Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 7 maart 2021

Meppeler Smaakwandeling

Zo af en toe moet je gewoon even echt contact hebben met de mensen die je dierbaar zijn. Niet via online wegen, maar elkaar echt aankijken, echt tegenover elkaar staan. Vandaag was zo'n dag dat ik deed. Met liefste en oudste vriendin F liep ik de Meppeler Smaakwandeling. Een stadswandeling , met onderweg af en toe wat lekkers van de plaatselijke horeca. Deze afspraak was al even geleden gemaakt, maar na de afgelopen dagen was het even spannend of het wel door kon gaan nadat ik mijn voeten zo kapot had gelopen. Gelukkig kon ik weer gewone schoenen aan, dus het moest maar gebeuren!

Zielsgelukkig liepen we naast elkaar door een redelijk verlaten stad. Vriendin F heeft een jaar of twintig geleden de nabije omgeving van Meppel verlaten, ze woont zo'n 25 kilometer verderop, en in de afgelopen jaren is ze niet meer in de binnenstad geweest. en zoals mij al vaker overkomen is als ik met mensen door deze stad loop die er niet of lang geleden zijn geweest, zie ik dan weer hoe mooi de stad eigenlijk is.





De wandeling was te kort of wij hadden te veel bij te kletsen, de tijd vloog voorbij. Het sluitstuk was een heerlijk ijsje waar we volop van genoten. Jammer genoeg was het nog net te koud om lang buiten te zitten, anders hadden we nog wel uren kunnen kletsen. 


Ik hoop dat de temperatuur snel stijgt, zodat we samen nog heel wat ijsjes kunnen eten, lekker buiten in de zon.

Geen opmerkingen: