Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

vrijdag 4 september 2020

De eerste kennismaking met het studentenleven

 Afgelopen week begon voor de schatjes het "echte" studentenleven. De Wandelkerel vertrok afgelopen zaterdag al naar Arnhem, terwijl Dochterlief pas woensdag afreisde naar Groningen. Maar voor beiden was het de eerste week van lessen volgen en op kamers verblijven.

De Wandelkerel had het prima naar zijn zin, Dochterlief daarentegen heeft nog iets meer tijd nodig om haar draai te vinden. Ach, het zal wel goed komen.

En vanavond maakten manlief en ik ook kennis met het studentenleven. Ze kwamen beiden thuis met een koffer vol spullen, die ze neerkwakten in de kamer.



Welkom thuis schatjes!!!

Geen opmerkingen: