Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 15 oktober 2017

52.214 Een klein beetje geluk.....

Ik had al een poosje het boek van DenDennis Geluk en Vrienden liggen en ik besloot om daar wat uit te haken. Het werden twee "Tiny best friends".


Het kikkertje is vergeven aan een collega die wel een opkikkertje kan gebruiken. Het varkentje wacht nog op een goede bestemming. En ik hoop dat ik een voorraadje van deze vriendjes kan opbouwen. Ten eerste omdat ik dan iets voorhanden heb, mocht het nodig zijn, maar vooral omdat dat betekent dat ik niet zoveel hoef uit te delen en dat er dus weinig mensen zijn die een opkikkertje nodig hebben.

Geen opmerkingen: