Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 9 september 2012

Algemene quilttentoonstelling Deventer

Een poosje terug zag ik bij Wandelmams in het Quiltnieuws een oproep staan voor de algemene quiltentoonstelling. Deze oproep stond op de kinderpagina en er werd gevraagd of er kinderen waren die een zelfgemaakte quilt wilden insturen voor de kinderhoek op de tentoonstelling. Nou, dat wilde dochterlief wel. En groot was de blijdschap toen ze hoorde dat haar quilt ook daadwerkelijk daar mocht hangen.

Tja, en dan kun je niet anders dan een bezoek brengen aan de tentoonstelling om je eigen werk te zien hangen. En dus vertrok ik vanmorgen met dochterlief richting Deventer. We parkeerden aan de overkant van de IJssel en met het pontje staken we het water over.

Eenmaal in de kerk keken we onze ogen uit. Maar voor dochterlief was het allemaal iets te veel van het goede. Dus terwijl ik op mijn gemak ging rondkijken, sloot zij zich aan bij de kinderworkshop. Af en toe liep ik bij dochterlief langs, maar zij had amper tijd voor mij, dus ging ik verder met de bezichtiging. Soms wist ik niet waar ik moest kijken, want de tentoonstelling werd gehouden in de grote kerk en dat is een prachtig gebouw. Dus kijk maar even mee.
















Na een paar uur verlieten we de kerk en liepen we nog een rondje om het gebouw. Natuurlijk zag dochterlief weer iets wat ze nader wilde bestuderen en even later stonden we weer op het pontje om de oversteek te maken. Aan de overkant aten we een ijsje en toen reden we terug naar Drenthe. Het was een heerlijke meidendag!!






2 opmerkingen:

Larissa zei

Hoi hoi, heel leuk verslag alsof ik er zelf weer liep.
Ben ook nog steeds supertrots op jullie dat jullie zo"n zware KM als 1ste hebben gekozen en uitgelopen hebben. Ik zeg niet dat een eventueel andere KM niet zwaar kan zijn maar ik en nog wat andere iets meer ervaren KM lopers vonden dit ook echt wel de zwaarste ooit.

Liesie zei

Je hebt gereageerd bij het verkeerde post. Ik zet hem ook bij de goede!!!!