Naar Purper:


JE MOET ZEILEN OP DE WIND VAN VANDAAG. DE WIND VAN GISTEREN HELPT JE NIET VOORUIT, DE WIND VAN MORGEN BLIJFT MISSCHIEN WEL UIT! tekst en uitvoering: PURPER

Ik hou van motto's, hoewel ik niet iemand ben die ze zelf verzint. Liever zoek ik naar bestaande motto's die aansluiten bij mijn (manier van) leven. De tekst van Purper is al sinds jaren mijn handelsmerk, maar sinds ons bezoek aan de musical "Soldaat van Oranje" is daar een tweede motto aan toegevoegd: Morgen is Vandaag! Eigenlijk zeggen beide motto's hetzelfde. Geniet nu, leef nu, doe nu!!! En dat blijf ik proberen!!!!!

zondag 28 juni 2020

52.305 Een kleurig geheel

Ik had nog wat naaiprojecten liggen, waarvan één onder handen, maar dat is allemaal lange mouwenwerk. Daarnaast ligt er nog een hele stapel gezellige tricotlapjes voor zomershirts, rokjes en jurken. En die laatsten kregen voorrang. De lange mouwenprojecten werden netjes opgeborgen voor later en de stapel tricotlapjes kwam tevoorschijn.

Ik begon met het knippen van een shirt en een rokje.




Bij het naaien van de boord aan het shirt werd het nog even spannend. Het klosje garen was bijna op en ik was even bang dat ik het net niet zou redden. Maar gelukkig hield ik nog net een beetje garen over.




Wel was ik toen genoodzaakt om de mouwen met een andere kleur door te stikken. Maar mocht iemand daar ooit naar vragen dan zeg ik natuurlijk dat ik dat expres zo heb gedaan.


En het eindresultaat is zeker een kleurig geheel, maar ik hou ervan.....




Geen opmerkingen: